Contact   

 

Tel: +972.77.7009252 Mobile: +972.50.6563720  Fax: 153.77.7009252

 

1/1

Playroom next to an Airstream trailer

An Airstream 1960th model was remodeled and became a residence unit, not far from the seashore.

A playroom was added to the unit on a deck beside the trailer.
The idea was to create an extra room, which would provide shelter from the elements, yet maintain the feeling of being outdoors. The room was built as close as possible to the trailer, yet with sufficient distance to ensure daylight penetration through the trailer's windows adjacent to the structure.
Big glass doors comprise the whole front of the room and enable exit to the deck outside, which also serves as the floor of the inner space itself.
Two additional windows, adjusted to children's height, frame the trees outside. Thus from every point (or height) in the room, the outside can be seen.