Contact   

 

Tel: +972.77.7009252 Mobile: +972.50.6563720  Fax: 153.77.7009252

 

Search

הבית מאחורי הגבעה - מתחילים לראות צורה

אז אחרי עבודה שנמשכה מספר שבועות הבסיס לגבעה מוכן, המלבן במרכז הגבעה הוא חלון אל הבית (כרגע חסום ויפתח בהמשך) מכאן העבודות יתמקדו בשכבות תשתית לקראת הנחת הכורכר. למי שחדש בבלוג, אסביר כי המחשבה מאחורי תכנון הבית הזה, היתה לייצר בית שהממשק שלו עם המרחב הציבורי מתמזג עם שמורת הטבע הסמוכה ומאפשר להולכים ברחוב לחוות חוויה חדשה ביחס שבין הבית לרחוב, תוך שמירת העדפות הארכיטקטורה של של דיירי הבית באופן פרטי ומוצנע. החזית בתמונה היא החזית לרחוב, את שאר החזיתות אני שומרת להמשך.


אני מאמינה שישנם מצבים מסויימים בהם המרחב הציבורי צריך להשאר "נקי" מהצגת האדריכלות, בעיקר כאשר לכל תושב העדפות עיצוב מגוונות והמרקם הציבורי הכללי שמתקבל נהיה כאותי.


מוזמנים לקרוא את הפוסטים הקודמים בבלוג ולהרשם לקבלת עידכונים מהפרוייקט.




19 views